Aarnivalkeat ry

Aarnivalkeat ry on Helsingin Pihlajamäessä, Pihlajistossa ja Jakomäessä toimiva vuonna 1963 perustettu partiolippukunta. Lippukunnan toiminnassa on mukana noin 140 jäsentä, sekä tyttöjä että poikia.


Lippukunnassa toimii useita sudenpentu-, seikkailija-, tarpoja- ja samoajaryhmiä. Ryhmät kokoontuvat viikoittain lippukunnan koloilla Pihlajamäessä ja Jakomäessä. Säännöllisten kokousten lisäksi järjestetään vuoden aikana erilaisia retkiä, vaelluksia, tapahtumia sekä kesä- ja talvileirejä.Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa,

siellä Aarnivalkeat aina vaeltaa!Hiipivä Haamu 2014

Aarnivalkeista osallistui useita ryhmiä sekä Pihlajamäestä  että Jakomäestä. Partioilvekset pääsi maaliin, mutta kolmessa erässä. Mukana Partioilveksistä olivat: Mirri, Nanna, Alisa, Iisa, Liina, Pinja, Georgy, Miska, Jaakko ja Karo. Valitettavasti Max, Julius ja Aleksi eivät päässeet mukaan. 

Ilma ei oikeen suosinut meitä vettä satoi kaatamalla koko päivä :(. Kävimme ensimmäisenä viidennellä rastilla,jolla etsittiin donitseja ja kuuneltiin tiedotus tilaisuutta korruptiosta. Liina tiesi paikan osoitteen. Seuraavaksi menimme Abrahaminkadulle Ryijypalvelu- RP Oy:hyn (ryijypalvelu-rp.fi) syömään eväitä, hakemaan kartat ja monistamaan Päivän Pamaukset kaikille. 

Sitten suuntasimme kohti Jätkäsaarta ja Arandaa, etsimme vastauksia kaikenlaisiin kysymyksiin. Karo tiskasi öljyisiä ankkoja. Nanna, Iisa, Pinja ja Alisa tutustuivat laivan ohjaamiseen ja kuuntelevat Leväperää Alisa myös keksi pyydetyn merirosvo-vitsin. Jaakko etsi ahkerasti vastauksia kysymyksiin ja selvitti muunmuassa miksi meriapinaa surtiin. Olimme laivalla kauan, koska oli paljon ruuhkaa. 

Georgy skeittasi nopeasti kauppatorin toiseen laitaan meripelastusseuran Jenni Wihuri-alukselle. Pera oltiin pistetty putkaan mutta Veera oli vankilassa eikä voinut tulla päästämään pälkähästä. Alisan johdolla ratkottiin älykkyystehtäviä laiturilla. Mirrin johdolla juostiin nopeaa vauhtia Café Ursulaan ja sieltä Harakan saarelle. Harakan saarella kuvattiin tekemämme Sibelius-monumenttikopio. Siellä myös tutustuttiin taiteilijaseuran jäljentämistoimintaan. Makkararastille aka. Jäänmurtajarastille. Karo tutustui Asfaltti-Jaskaan aka. Jarmo Heinonen ja ostimme väärennettyjä tauluja. 

Sitten lähdettiin kohti McDonaldsia. Lähes perillä huomattiin, että Miska ja Georgy olivat jättäneet lähes rikkinäisen Sibelius-monumentin Asfaltti-Jaskan hellään huomaan ja heidät lähetettiin hakemaan se. Miska hyppäsi paluumatkalla liian aikaisin ratikasta ja eksyi Georgysta. Mirri-parka juoksi mutkia saadakseen pojatkin maaliin. 

Maalissa heitä odotti hampurilaiset. Teimme lähes puolitoista tuntia maalitehtäviä ja yritimme ymmärtää mistä tässä kaikessa olikaan ollut kyse. Kun olimme lähdössä maalista niin jotkut Ilvesveikkojen ihmisistä pyysivät meitä antamaan palautetta kisasta ja tämän jälkeen lähdettiin kohti Pihlajamäkeä. Meillä oli kiva päivä.


Kommentit