Aarnivalkeat ry

Aarnivalkeat ry on Helsingin Pihlajamäessä, Pihlajistossa ja Jakomäessä toimiva vuonna 1963 perustettu partiolippukunta. Lippukunnan toiminnassa on mukana noin 140 jäsentä, sekä tyttöjä että poikia.


Lippukunnassa toimii useita sudenpentu-, seikkailija-, tarpoja- ja samoajaryhmiä. Ryhmät kokoontuvat viikoittain lippukunnan koloilla Pihlajamäessä ja Jakomäessä. Säännöllisten kokousten lisäksi järjestetään vuoden aikana erilaisia retkiä, vaelluksia, tapahtumia sekä kesä- ja talvileirejä.Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa,

siellä Aarnivalkeat aina vaeltaa!17.-18.8.2013 Johtaja-Action

Johtaja-Action on perinteinen johtajiston tapahtuma, jossa ensin osallistutaan actioniin, joka pidetään salaisuutena tapahtumapäivään asti. Sen jälkeen siirrytään viettämään loppupäivää rennolla meiningillä yhdessä, nukutaan yön yli ja ryhdytään seuraavan syksyn suunnitteluun.

Tänä vuonna johtajisto siirtyi Vauhtifarmille suorittamaan army-rataa (jenkkileffoista tuttu armeijan suoritusrata). Siinä sitä kisailtiin, ja varmaan yksikään johtaja ei selvinnyt mustelmitta rengasjuoksusta, ryömimisestä, tasapainoilusta ja kiipeämisestä. Pääsimme myös tarkkuusampumaan värikuula-aseilla, jotka edellisen vuoden värikuulasodassa tulivat tutuiksi.

Action-osuuden jälkeen suuntasimme Vantaalle Kuusituvalle lämmittämään saunaa, syömään, pelaamaan korttia, leikkimään ja viettämään aikaa toistemme kanssa.

Seuraavana päivänä ryhdyimme suunnitteluun ja todella tarmokkaasti saatiin syksyn suunnitelmat pulkkaan.

Kommentit